Párkapcsolati coach & mediátor

A jó párkapcsolat tanulható

A szemelyescoach.hu honlap használati feltételei

A Honlap célja, szolgáltatásai

A személyescoach.hu honlap („Honlap”) célja egy önmagával és környezetével, párjával harmóniában élő közösség építése, ahol a személyes coaching iránt érdeklődők kapcsolatba léphetnek egymással és Jánosi Valéria coach-csal, és a személyes coaching folyamattal kapcsolatos hasznos információkat oszthatnak meg egymással.
A szemelyescoach.hu oldal ingyenes és fizetős szolgáltatásokat kínál a Honlap használói számára. A szolgáltatások igénybevétele és a szemelyescoach.hu honlap aktív használata regisztrációhoz kötött. A regisztráció ingyenes, de bizonyos többletszolgáltatások igénybevétele fizetéshez kötött (fizetős szolgáltatások). Az ingyenes regisztráció és a fizetős szolgáltatások köréről, a jogosultságokról, a díjról és szolgáltatások egyéb feltételeiről a Honlap szolgáltatási csomagokat bemutató felülete nyújt bővebb tájékoztatást.
A szemelyescoach.hu szolgáltatásait a felhasználók saját felelősségükre veszik igénybe. Minden felhasználó felelős a saját megnyilvánulásaiért, az általa közzétett tartalomért, hozzászólásokért, értékelésekért, ezekért a szemelyescoach.hu-t nem terheli felelősség.
A szemelyescoach.hu célja jól működő háttér biztosítása a Honlap közössége számára, ennek érdekében mindent megteszünk a Honlap és szolgáltatásai folyamatos, színvonalas működésért, a hibák megelőzéséért és gyors megszüntetéséért. Nem vállalunk azonban felelősséget a Honlap, vagy az internet elvárttól eltérő működéséért, megváltozásáért, leállásáért. Az ebből eredő esetleges károk enyhítésében a szemelyescoach.hu teljes mértékben együttműködik, azonban az ilyen károkért nem felelős.

Regisztráció

A szemelyescoach.hu szolgáltatási igénybevétele és a szemelyescoach.hu közösséghez csatlakozás regisztrációhoz kötött. Regisztrálni, felhasználói fiókot létrehozni jogosult minden 18. évét betöltött személy. 14. évüket betöltött, de 18 éven aluli személyek a szolgáltatást csak szülői engedéllyel vehetik igénybe. A szülői engedély meglétét a szemelyescoach.hu csapatának nem áll módjában ellenőrizni, a szülői engedélyre vonatkozó nyilatkozat valódiságáért a felhasználó felelős.
A Honlapon történő regisztrációhoz név és emailcím megadása szükséges. Az adatok megadását követően a szemelyescoach.hu a regisztráció során megadott emailcímre megerősítő email-t küld. A megerősítő email-ben szereplő linkre kattintással, illetve a megerősítő email-ben szereplők lépések követésével aktiválható a felhasználói fiók.

Belépés

Belépés felhasználónévvel és jelszóval

A felhasználói fiókba történő belépés a felhasználónév és jelszó megadásával lehetséges. A jelszó a fiókba belépést követően bármikor megváltoztatható. A felhasználónév és jelszó bizalmasan, titokban tartásáért a felhasználó felel. A felhasználó felel a felhasználónevével tett minden megnyilvánulásért, hozzászólásért, kommentért. A felhasználó nem hivatkozhat a felhasználói fiókjával kapcsolatos visszaélésre, ha nem tett meg mindent a felhasználóneve és jelszava titokban tartásáért.

Regisztráció törlése

A szemelyescoach.hu felhasználói fiók a Honlapon törölhető a felhasználói fiókba történő belépést követően. A fiók törlését követően nem érhetőek el a Honlap regisztrációhoz kötött ingyenes és fizetős szolgáltatásai. Fizetős szolgáltatások esetén a regisztráció törlése nem jogosít a fel nem használt szolgáltatások vagy a hátralevő idő vonatkozásában ellenérték visszatérítésére.
Fontos, hogy a szemelyescoach.hu felhasználói fiók törlése egyben nem jelenti a Honlapra feltöltött felhasználói tartalmak, hozzászólások törlését. Ezek törlésére a felhasználói fiók törlését megelőzően van lehetőség.

Hozzászólások, kommentek

A Honlap használata során minden regisztrált felhasználónak lehetősége van a szemelyescoach.hu tartalmakhoz, mások bejegyzéseihez hozzászólni, a szemelyescoach.hu szolgáltatásait értékelni.
A kommentek nyilvánosak, azokat bárki láthatja. A nem regisztrált felhasználók csak olvashatják a kommenteket, a regisztrált felhasználók jogosultak hozzászólni, közzétenni tartalmakat a Honlaphasználati feltételekben szabályozott módon.
A szemelyescoach.hu célja egy önmagával és környezetével, párjával harmóniában élő közösség építése, kérjük a Honlapon tett megnyilvánulásaiddal ennek légy részese. Kérjük kritikád is építő jellegű és kulturált legyen. Tartózkodj a bántó, sértő, másokat megalázó megnyilvánulásoktól.
A felhasználói megnyilvánulásokat nem szerkesztjük, a közzététel előtt nem kerülnek szűrésre. Minden felhasználó saját maga tartozik felelősséggel az általa közzétett tartalomért. A felhasználói megnyilvánulásokért a szemelyescoach.hu nem felelős.

Sértő tartalmak, hozzászólások

Minden értesítés nélkül törlésre kerülnek azok a tartalmak, hozzászólások, amelyek
– obszcének vagy trágárok;
– rasszisták, mások vallását, nemzeti, nemzetiségi, szexuális vagy politikai és világnézeti hovatartozását gyalázzák, vagy sértik;
– zaklatóak, rágalmazóak, becsületsértőek, az emberi méltóságot vagy mások személyiségi jogait bármilyen más formában sértik;
– más nevével, képmásával, személyes adataival, emailcímével, visszaélnek (ideértve más felhasználókról információk jogosulatlan gyűjtését, emailcímre vagy felhasználói fiókba kéretlen levelek („spam”) küldését);
– más védjegyével visszaélnek, vagy más szerzői jogát sértik;
– hamis vagy félrevezető információt tartalmaznak;
– a témán kívüli (“offtopic”) hozzászólások;
– harmadik személy reklámozása, ajánlatai vagy azokra mutató url-ek Honlapon történő közzététele;
– a szemelyescoach.hu, a tárhelyszolgáltató vagy más felhasználó számítástechnikai rendszerébe történő jogosulatlan behatolás vagy behatolási kísérletet jelentenek („hacking”);
– a Honlap vagy bármely részének újraformázására vagy szerkesztésére irányulnak;
– vírusokat, férgeket, hibákat, trójai falovakat vagy bármely más destruktív elemeket tartalmazó tartalmak, hozzászólások (ideértve az ilyenekre mutató url-ek, linkek közzétételét is).
Törlésre kerülnek a rövid időn belüli ismételt, azonos tartalmú hozzászólások, ismételt hozzászólások (“flood”) az eredeti, első tartalom, hozzászólás megtartása mellett. Amennyiben az eredeti, első alkalommal közzétett tartalom, hozzászólás egyébként a Honlaphasználati feltételekbe ütközik, az eredeti tartalom, hozzászólás is törlésre kerül.

Felhasználói fiók törlése

Többszöri vagy súlyosan sértő, illetve bántó megnyilvánulás esetén a Honlap moderátora figyelmezteti a felhasználót a sértő magatartás abbahagyására és Honlaphasználati feltételek betartására. Ennek eredménytelensége esetén a szemelyescoach.hu minden további felhívás és előzetes figyelmeztetés nélkül jogosult a felhasználói fiók törlésére.
Minden további felhívás és előzetes figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek azok a felhasználói fiókok is, amelyek automatikus módszerekkel vagy csalárd, illetve tisztességtelen módszerrel kerültek létesítésre.
Törlésre kerülnek azok a felhasználói fiókok is, amelyekről megalapozottan feltehető, hogy egy korábban – a sértő megnyilvánulásai miatt – törölt felhasználó újabb regisztrációját jelentik. Ilyen esetben az első sértő megnyilvánulás után külön figyelmeztetés nélkül jogosult a szemelyescoach.hu a felhasználói fiók törlésére.
A sértő tartalmak eltávolítása a szemelyescoach.hu csapatának nemcsak a Honlaphasználati feltételek által biztosított joga, de az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény és Polgári Törvénykönyv alapján kötelezettsége is.
A Honlap használatával és a regisztrációval Honlaphasználati feltételeinket elfogadod, ezzel ahhoz is hozzájárulásodat adod, hogy sértő megnyilvánulásaid vagy felhasználói fiókod törlésre kerüljön a fentiek szerint.
Amennyiben Honlaphasználóként a fentiek megsértését észleled, jelezd a részünkre.

Szerzői jogok és más szellemi tulajdonjogok

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a Honlap használatával elfogadod a következő feltételeket, abban az esetben is, ha nem vagy regisztrált felhasználója, előfizetője a Honlap egyik szolgáltatásának sem. Ezért kérünk olvasd el a lentieket és ha kérdésed maradt vedd fel a kapcsolatot velünk.
A szemelyescoach.hu honlap, annak egyes részei, aloldalai és a Honlapon megjelenő tartalmak a szemelyescoach.hu mindenkori tulajdonosának szellemi tulajdonát képezik.
A szemelyescoach.hu elkötelezett a szerzői jogok és minden más szellemi tulajdonjog tiszteletben tartása mellett, ezért nem saját szellemi termék esetén csapatunk minden esetben feltünteti a forrást és amennyiben ismert a szerzőt, egyéb szellemi tulajdonjogok jogosultját. Amennyiben hibát vagy a feltüntetés hiányát észleled a megadott elérhetőségeket jelezheted nekünk, hogy javíthassuk a hibát.
A szemelyescoach.hu törekszik arra, hogy kizárólag jogtiszta forrásból származó szellemi termékeket használjon fel a Honlapon, amennyiben észrevételed, kérdésed merül fel ennek kapcsán a megadott elérhetőségeken jelezheted a részünkre annak érdekében, hogy felvehessük a kapcsolatot a szellemi termékeket (fényképet, grafikát, cikket, stb.) szolgáltató partnerünkkel.
A szemelyescoach.hu fenntartja a jogot a Honlap, annak bármely aloldala, része, eleme és tartalma bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatban. Ha tetszik a Honlap vagy a dizájn, ne másold le, inkább írj nekünk vagy keresd a webfejlesztőnket.
A szemelyescoach.hu maximálisan tiszteletben tartja a szerzői jogokat és más szellemi tulajdonjogokat, kérjük a Honlap használóként Te is tedd ezt a Honlapunkkal. Amennyiben hivatkozol a Honlapra vagy Jánosi Valériára vagy tetszik a Honlap vagy annak valamely eleme, jelöld meg a forrást és a szerzőt.
A szemelyescoach.hu előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a Holnap egésze, annak bármely aloldala, része, eleme és tartalma (bármely szöveg, grafika, fotó, audió- vagy videóanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése.
A szemelyescoach.hu domainnév szintén jogi védelemben részesül, tartsd tiszteletben a domain jogosult jogait, a hivatkozás kivételével ne használd domainnevünket és ne keltsd azt a látszatot, mintha másé lenne a domaninév.
A Honlap látogatói, használói jogosultak a Honlap tartalmának egyes részeit elmenteni vagy kinyomtatni. Ez a jog azonban a hatályos szerzői jogi szabályok értelmében kizárólag saját felhasználás céljából illeti meg a Honlap látogatóit, terjesztési, többszörözési, illetve értékesítési céllal sem a Honlap és annak egyes részei sem menthetőek vagy nyomtathatóak. A Honlaphasználó saját célú felhasználás esetén sem jogosult a lementett vagy kinyomtatott Honlap, vagy részei további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.
A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után, ezért kérjük tartózkodj a jogsértésektől. Jogsértés esetén a szemelyescoach.hu követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.
A szemelyescoach.hu törekszik arra, hogy a Honlapon pontos és hiteles információk kerüljenek közzétételre. A Honlap használói által közzétett információkért és tartalmakért (szöveg, fénykép, audió- vagy videófelvétel, grafika, stb.) a szemelyescoach.hu nem tartozik felelősséggel, a használók által feltöltött tartalmakat a szemelyescoach.hu nem ellenőrzi sem előzetesen, sem utólag, szerkesztői felelősséggel azokért nem tartozik. Csapatunk a szemelyescoach.hu által feltöltött tartalmak esetén maximálisan törekszik a pontosságra és hitelességre, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal. Amennyiben akár saját szemelyescoach.hu tartalom, akár a Honlaphasználó által feltöltött tartalom esetén jogsértést, pontatlanságot vagy nem a valóságnak megfelelő információt észlelsz, vedd fel a kapcsolatot velünk.

Módosítás

Fenntartjuk a jogot arra, hogy jelen Honlaphasználati feltételeket a felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsuk. A felhasználók a szolgáltatásnak a módosítás hatálybalépését követő használatával – azaz a módosítást követően a Honlapra használatával – elfogadják a módosított Honlaphasználati feltételeket. A szemelyescoach.hu csapata a módosításról a Honlapon keresztül ad tájékoztatást.