Párkapcsolati coach & mediátor

A jó párkapcsolat tanulható

Kapcsolat Szerviz

Hogyan javíthatom meg a párkapcsolatomat, ami már egy ideje nem működik?

 

3 részes előadássorozat Neked, ha ezt érzed:

 • Lehet, hogy most fogalmad sincs, hogy mi történt veletek, és hogy jutottatok idáig.
 • Talán álmatlanul forgolódsz éjszakánként, mert azon gondolkodsz: menjél-e vagy maradjál.
 • Azon tipródsz, hogy érdemes-e még javítgatni ezen a kapcsolatodon, vagy inkább keress valaki mást, aki mellett boldogabb lehetsz.
 • Már nincs mit mondanotok egymásnak, és beállt a közöny.
 • Vagy éppen folyton veszekedtek, és baromira eleged van a napokig tartó duzzogásokból.
 • Magányosnak érzed magad, és arra vágysz, hogy legyen végre valaki, akivel ismét megélheted a közelséget, a szerelmet.

Hidd el, nagyon jól ismerem az érzést, mert jó néhány elrontott párkapcsolat áll már mögöttem. Nagyon sok mindent kellett tanulnom, tapasztalnom ahhoz, hogy ma már tartós, harmonikus párkapcsolatban éljek. Nem az észt akarom osztani neked, hanem elmondani, hogy egy párkapcsolatot jól működtetni nagyon-nagyon nem könnyű, de nem lehetetlen.

 

Egészen pontosan mit fogsz hallani az előadássorozatban?

1. előadás: Miért romlik el a párkapcsolat?

 • Melyek az első gyanús jelek, amelyekre fel kell figyelnünk?
 • Miért tart szeretőt?
 • Miért választunk olyan embert, aki a legrosszabbat hozza ki belőlünk?
 • Miért nem lehet a párommal egy jót beszélgetni?
 • Miért akar uralkodni rajtam?
 • Hogyan akadályozhatom meg a legrosszabb forgatókönyveket?

 

2. Miért veszekszünk állandóan?

 • Mi a különbség az igazi konfliktus és az ismétlődő játszmák között?
 • Hogyan vessünk véget az örökös veszekedéseknek?
 • Miért távolodtunk el egymástól a gyerekek megszületése után?
 • Javítsuk meg vagy szakítsunk?

 

3. Hogyan javítsuk meg?

 • Tehetetlennek érzem magam. Merre induljak?
 • Mit tehetek, ha a párom nem akar változni?
 • Néha legszívesebben agyonütném. Hogyan tartsam kordában a haragomat?
 • Mit tehetünk együtt a változásért?
 • Melyek azok a helyzetek, amikor nem érdemes egyedül próbálkozni?

 

Mit nyersz, ha megvásárolod a hanganyagot?

 • soha többé nem kell szégyenkezned amiatt, hogy már megint nem sikerült, mert megtanulod, hogy mire figyelj, milyen csapdákat kerülj el, és hogyan javítsd meg azt, ami nem jól működik.
 • Megtanulhatod abbahagyni a folyton ismétlődő veszekedéseket.
 • Semmi varázslat, semmi lila köd, jól alkalmazható hétköznapi módszerek, amelyeket hazatérve rögtön alkalmazni tudsz.
 • Szempontokat kapsz ahhoz, hogy menjél-e vagy maradjál.

 

Ha most megvásárolod a Kapcsolat szerviz hanganyagát, egy ajándékkal is megleplek

Bónusz: A boldog párok titkai című 3 részes letölthető előadássorozat most féláron (1.500 Ft-ért) a tiéd lehet.

Ebből megtudhatod, hogy

 • milyen készségekre, ismeretekre van szükséged ahhoz, hogy boldog párkapcsolatban élj.
 • gyakorlati tanácsokat adok, amelyek segíthetnek neked kifejleszteni a kellő önbecsülést.
 • és mutatok egy olyan konfliktuskezelési technikát, amelynek segítségével a konfliktusok nem eltávolítanak, hanem közelebb visznek benneteket egymáshoz.

 


Mások ezt tanulták a Kapcsolat Szerviz előadásaiból


“Nagyon örülök, hogy meghallgattam az előadásaidat, mert végre rálátok arra, hogy miért választottam eddig mindig ugyanolyan pasit. Az előadásaidból megértettem, hogy nem arról van szó, hogy vonzom a párkapcsolatra alkalmatlan férfiakat, hanem arról, hogy én magam vagyok annyira sebzett, hogy nem igazán vagyok alkalmas egy jó párkapcsolatra. Az előadások hatására elkezdtem dolgozni a gyerekkori sérüléseimen, és remélem, hamarosan találok egy olyan társat, akivel boldogabban tudok élni.”

 

P. Kata – Szolnok

„Kedves Vali! Igazán hálás vagyok neked ezért a remekül összeszedett anyagért! A házasságom már romokban volt, amikor a férjemmel elmentünk az áprilisi előadássorozatodra. Minden egyes előadás közelebb vitt minket a megoldáshoz, és mindegyik után órákon át beszélgettünk, próbáltunk rájönni, hol csúszott félre a házasságunk. Megfogadtuk az előadásodon elhangzott tanácsokat, kipróbáltuk az általad javasolt módszereket, és végre elkezdtünk ismét közeledni egymáshoz. Nem mondom, hogy soha nem veszekszünk, de a rengeteg beszélgetésnek, gyakorlatnak hála, ismét működik a házasságunk. Nagyon szépen köszönjük ezt a tartalmas előadássorozatot!”

Anita és István – Budapest

 

„Kedves Vali! Azért mentem el a februári előadásaidra, mert a kislányunk születése után nagyon eltávolodtunk egymástól a párommal. Azóta úgy éreztem, hogy már nem számítok a feleségemnek, csak azt az embert látja bennem, aki hazahozza a pénzt, de mint férfi már nem számítottam. Bevallom, hogy féltékeny voltam a kislányomra! Az előadásaidon megértettem, hogy a kisgyerekes időszak minden családban krízis, nem csak mi vagyunk ezzel így. Otthon aztán beszélgettünk erről a feleségemmel, elmeséltem neki a tőled hallott információkat, technikákat, és elkezdtünk dolgozni a házasságunkon. Nem állítom, hogy minden tökéletes, de most már legalább látom a reményt, hogy ez a kapcsolat ismét helyreállítható. Kedves Vali! Köszönöm ezt a nagyon izgalmas, információban, ötletekben bővelkedő anyagot!”

T. Gergő – Gödöllő

 

Mibe kerül mindez?

A két előadássorozat ára mindössze 5.500Ft.

Vagyis a tiéd lesz a Kapcsolat Szerviz 3 órás előadássorozat összes tudása (2.990 Ft) és A boldog párok titkai című előadássorozat hanganyaga 2.990 Ft helyett 2.500 Ft-ért.

Gondolj bele! 6 óra előadást kapsz mindössze másfél könyv áráért! Szerinted hány könyvet kellene elolvasnod, és mennyit kellene költened tréningekre, tanfolyamokra, amíg ezt a kincset érő tudást megszerzed?

Ráadásul a 6 órás előadássorozat kevesebbe kerül mint egyetlen óra beszélgetés bármilyen segítővel (pszichológus, párterapeuta)!

Természetesen arra is van lehetőséged, hogy külön-külön megvásárold bármelyik hanganyagot.

Jelezheted a megrendelési  szándékodat a következő e-mail címen is: janosiv@szemelyescoach.hu

vagy a következő telefonszámon: 30/622-6799

Rendeld meg MOST!

Mi történik a megrendelés után?


 • Miután megrendelted az előadássorozat hanganyagát, egy e-mailben megerősítjük a megrendelésedet, és részletesen tájékoztatunk a tudnivalókról.
 • A válaszlevélben megadjuk a számlaszámot, amelyre elutalhatod a vételárat, küldünk egy proforma számlát, és az összeg beérkezése után elküldjük a kódot, amellyel beléphetsz arra a felületre, ahonnan letöltheted a hanganyagot.

Tudnivalók


 1. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.
 2. Elállási jog: Az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől a szolgáltatás megkezdése előtt. Elállási szándékodat kérlek, e-mailben jelezd a janosiv@szemelyescoach.hu címen!
 3. Amennyiben megrendeled a tanfolyamot, de nem fizeted ki, és nem is jelzed e-mailben az elállást, a továbbiakban sajnos nem áll módunkban kiszolgálni Téged.
 4. A hanganyag letöltéséhez szükséges kód kézhezvétele után a fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § m) a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát.
 5. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra történő kattintással Jánosi Valéria egyéni vállalkozóval kötöd.
 6. Fizetési módok: banki utalás. Ha ez nem felel meg Neked, kérlek, írj a janosiv@szemelyescoach.hu címre!
 7. Számlázás módja: a tanfolyamról e-számlát küldünk e-mailben. Ha papíralapú számlára van szükséged, kérlek, jelezd a fenti e-mail címen!
 8. Megrendelésed után e-mailben azonnali visszajelzést fogsz kapni a fizetési tudnivalókról, amit keress a postafiókodban (ha nem találod, nézd meg a Spam vagy Promóciók mappában). A befizetés megtörténtét követően megkapod a hozzáférésedet a hanganyag belső felületéhez és az előadásokhoz.

 

Ha kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban, a janosiv@szemelyescoach.hu e-mail címre írhatsz levelet.