Párkapcsolati coach & mediátor

A jó párkapcsolat tanulható

Párkapcsolati coaching pároknak

pc1

Párkapcsolati tanácsadás során a következő esetekben tudok segíteni:

Mi történik a párkapcsolati tanácsadáson?

A párkapcsolati tanácsadás során mindkét fél elmondhatja, hogy neki mi okoz problémát, és hogyan képzeli el a jövőt. Végre nyíltan, őszintén kimondhatóvá válnak azok a gondok, amelyeket eddig elhallgattatok, mert nem mertetek róla beszélgetni, vagy folyton vitával végződtek a megbeszélési kísérletek. A párkapcsolati tanácsadó jelenlétében lehetőség nyílik a legnehezebb problémák kifejtésére és megoldására is.

 Miért kell ehhez egy „szakember”?

Man speaking to therapist at couples therapy while woman is crying at therapy sessionNem azért, mert én jobban tudom, hogy mi jó nektek! Hanem azért, mert a közös munkánk olyan keretek, szabályok között folyik, amelyek megakadályozzák, hogy a jól ismert helyzetekben ismét összevesszetek. Én felelek a szabályok betartásáért, és célzott, irányított kérdésekkel segítelek benneteket a probléma megoldásában. A problémára ti fogjátok megtalálni a mindkettőtök számára legoptimálisabb megoldást. A párkapcsolati tanácsadás során otthon végezhető gyakorlatokat fogok javasolni, amelyek segítségével ismét közelebb kerülhettek egymáshoz, illetve megtanítlak benneteket a konfliktusok konstruktív kezelésére.

Miért éri meg eljönni a párkapcsolati tanácsadásra?

 

Hány alkalom szükséges?

Ez azon múlik, hogy mennyire távolodtatok el egymástól, mennyire gyengült meg kettőtök kapcsolata. Mivel a problémák többsége hosszú hónapok, évek alatt alakul ki, nem 1-2 alkalom, amíg megoldjuk. Általában 8-10 alkalomra van szükség ahhoz, hogy a pár tagjai ismét jól működjenek együtt. Egy alkalom 1,5-2 órás, és heti gyakorisággal érdemes tanácsadásra járni.

 

Garantált a siker?

pc3A változás és a kitűzött cél elérése közös munka eredményeként jön létre. Nem csak a párkapcsolati tanácsadón múlik az eredmény, hanem azon is, hogy ti mennyire vagytok elkötelezettek a változás mellett. Korrekt és etikus párkapcsolati tanácsadó soha nem garantálja nektek a sikert, de a legjobb tudását adja a folyamat során, és ha ti mindent megtesztek a változásért, akkor nagyon valószínű, hogy jobb lesz a párkapcsolatotok.

Ne feledd! Ha mindent ugyanúgy csinálsz, ahogy eddig, az eredmény is pontosan ugyanaz lesz, ami eddig. Ha változást akarsz az életedben, adjál magadnak egy esélyt, és gyere, nézzünk rá együtt a problémáidra, elakadásaidra!

 

Szeretnék javítani a kapcsolatomon, de a párom nem hisz a párkapcsolati tanácsadásban. Mit tehetek?

Akár egyénileg is érdemes felkeresned, mert már azzal sokat teszel a kapcsolatodért, ha együtt megvizsgáljuk, hogy mi romlott el, és mit tehetsz te a változásért. Ha te elkezdesz változni, másként viselkedni, a párod is kénytelen lesz másként reagálni a megváltozott helyzetre, és elindul egy változás kettőtök kapcsolatában.

Hol tudok jelentkezni?

Jelentkezni a janosiv@szemelyescoach.hu e-mail címen vagy a következő telefonszámon lehet: 30/622-6799

Helyszín: Budapest, Teréz krt. 41. I./4. (Az Oktogon és a Nyugati között)

Árak:

Párkapcsolati tanácsadás pároknak: 26.000 Ft/ 100 perc

Párkapcsolati tanácsadás egyéneknek: 10.000 Ft/50 perc

Mivel egy válságban lévő párkapcsolatban az érzelmek gyorsan változnak, csak úgy tudom fogadni a párok előzetes bejelentkezését, hogy az első tanácsadás árának felét (13.000 Ft-t) előre, átutalással ki kell fizetni. Ha mégsem tudtok eljönni, mert valamelyikőtök meggondolja magát, ezt az összeget sajnos nem tudom visszafizetni.