Párkapcsolati coach & mediátor

A jó párkapcsolat tanulható

Rólam

Jánosi Valéria párkapcsolati coach és mediátor vagyok.

Elsősorban párkapcsolati kérdések miatt fordulnak hozzám társkeresők és párkapcsolatban élők.

A társkeresőknek segítek ránézni arra, hogy hol akadtak el a párkeresésben. A belső elakadásokat igyekszünk megkeresni, majd elérni a kliens vágyott célját: egy boldog párkapcsolatot.

Párkapcsolatban élők általában azért keresnek meg, mert ellaposodott a viszonyuk, romboló veszekedésekbe bonyolódtak, megcsalták egymást, vagy éppen „szépen” szeretnének elválni.

Dolgozom olyan szülőkkel is, akik nehezen értenek szót kamasz gyerekeikkel, és szükségük van arra, hogy egy közvetítő jelenlétében ismét visszataláljanak egymáshoz. Hogy miért ezzel foglalkozom? Hosszú történet.

Egyrészt 20 évig tanítottam egy belvárosi gimnáziumban, ahol volt időm megismerni a kamaszok lelkivilágát és a szüleikkel való konfliktusokat is. Másrészt párkapcsolat-ügyben magam is sokat küzdöttem, amíg az önbizalom-hiányos szingliből magabiztos házas nő lettem. Az utam során nagyon komoly belső átalakuláson mentem keresztül, és megértettem, hogy egy jó párkapcsolathoz nagyon sok mindent meg kell tanulni és tenni. Most ezt a tudást szeretném átadni a hozzám fordulóknak, és szeretném végigkísérni őket azon az úton, amelyen ők is eljuthatnak egy kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolathoz.

Tanulmányaim: