Párkapcsolati coach & mediátor

A jó párkapcsolat tanulható

Útmutató a sikeres társkereséshez

Találd meg a társadat néhány hónapon belül!

Több évnyi és több száz órányi társkeresőkkel folytatott coaching ülés, 25 élő társkereső tréning után összegyűjtöttem Neked a legsikeresebb társkeresők módszereit. Használd te is a bevált trükköket, és találd meg minél gyorsabban az Igazit!

Tíz évvel ezelőtt, amikor már évek óta kerestem a társamat, a fél karomat adtam volna egy ilyen anyagért. Sok-sok béna randi után döntöttem úgy, hogy ideje módszert váltanom. Utánaolvastam a témának, és magamon kísérleteztem ki egy módszert, ami aztán néhány hónap alatt meg is hozta az eredményét: találkoztam valakivel, aki azóta is a férjem. Az elmúlt évek során a klienseim is eredményesen találtak társat ezekkel a technikákkal.


Lehet, hogy nem mersz belevágni a társkeresésbe, mertPedig kevesebb választ el a sikeres társtalálástól mint gondolod.Útmutató a sikeres és tudatos társkereséshez

Találd meg a társadat néhány hónapon belül!


 

 

Mit találsz konkrétan a tananyagban?

NÉGY ÉS FÉL ÓRÁNYI HANGANYAGOT + EGY 42 OLDALAS MUNKAFÜZETET, AMI SEGÍT RENDEZNI A GONDOLATAIDAT ÉS ELKÉSZÍTENI A TERVEIDET

Íme a teljes tartalomjegyzék:

1. Teremts rendet önmagadban!

A tréning első gyakorlataival megvizsgálhatod,

 

2. Önismeret kívül-belül:

A következő egységben megvizsgálhatod,

 

3. Milyen párkapcsolatra vágysz?

Megnézzük,

 

4. Hol lehet manapság ismerkedni? Hogyan csináljam?

Ebből a részből megtanulhatod,

 

5. Útmutató varangyos békákhoz

Az utolsó részből megtudhatod, melyek azok az embertípusok, akiket jobb minél messzebbre elkerülni.

Megtanulhatod,

 

+ 42 oldalnyi munkafüzet, ami személyre szabottan segít


Nézd meg, mit mondtak a tréning korábbi résztvevői!


 

„Nagyon tetszik, hogy végre egy átlátható, rendszerbe összefogott anyagot kaptam. Látszik, hogy sok tapasztalatod van a társkeresés terén, mert rengeteg a jól hasznosítható, gyakorlati tanács. Egyszerűen neki kell állni és csinálni. (Laci 38 éves – Kecskemét)

 

„Örülök, hogy végre nem csak a női magazinokban szereplő „5 hasznos tipp” jellegű tanácsokat kaptam, hanem foglalkozhattam azzal is, hogy hol akadtam el a múltban, miféle régebbi tapasztalatok gátolnak most a társkeresésben. Különösen hasznos volt számomra mindaz, amit az önbecsülés fontosságáról mondtál. Most már látom, hol van még tennivalóm, min kell változtatnom, hogy sikeres legyen a társkeresésem.” (Móni 37 éves – Budapest)

 

„Nagyon hasznos anyag, köszönöm! Kár, hogy nem korábban találkoztam vele. Ha már a randizási szakasz elején felismertem volna a „békákat”, akkor sok szomorú kapcsolattól megkímélhettem volna magamat. De most már biztosan felismerem majd, hogy kikkel nem érdemes kapcsolatot kezdenem.” (Gabi 41 éves – Hosszúhetény)


Mennyit ér és mennyibe kerül az Útmutató?


 

Nagyjából egyetlen egyéni coaching áráért kapsz több mint négy órányi hanganyagot, egy munkafüzetet és működő megoldásokat.

És ez még nem minden!

 

TOVÁBBI KÉT BÓNUSSZAL IS MEGAJÁNDÉKOZLAK 9.500 Ft ÉRTÉKBEN!

 

1. A BOLDOG PÁROK TITKAI CÍMŰ 3 RÉSZES ELŐADÁSSOROZAT – amelyből megtudhatod, mit csinálnak másként a boldog párok

Ha majd megtalálod a párod, nem kell többé azon izgulnod, hogy a nehezen megtalált társadat hogyan tartsd meg.

Megtanulhatod, mi minden szükséges ahhoz, hogy hosszú távon is harmonikus maradjon a párkapcsolatod.

Meg fogod érteni, mennyire fontos az önbecsülés a biztonságot adó párkapcsolatban, és arra is kapsz ötleteket, hogyan tartsd fenn a pozitív önbecsülésedet.

Megmutatom, hogy mennyire életbevágó, hogy legalább az egyikőtök ismerje a hatékony konfliktuskezelés alapjait. Enélkül sajnos a legjobban induló kapcsolatod is tönkre fog menni.

Ez az előadássorozat 4.500 Ft-ba kerül, de biztosan rájöttél, hogy ennél sokkal többet ér.

 

2.BÓNUSZ – ONLINE COACHING ÜLÉS FÉLÁRON (SKYPE-ON, EGYÉB VIDEÓCHAT FORMÁBAN

A megrendeléstől számított 1 hónapon belül bármikor kérhetsz egy coaching ülést féláron – vagyis 10.000 Ft helyett 5.000 Ft-ért

Ahogy haladsz előre a tudásanyag feldolgozásában, rá fogsz jönni, hogy mennyi elakadásod származik a múltból, amin lehet, hogy egyedül nem tudsz továbblépni.

A megoldásfókuszú társkereső coaching során nem a múltban fogunk vájkálni, hanem azt keressük, te hogyan tudsz hatékonyabban tenni azért, hogy minél előbb rátalálj a társadra.

Nem a sablon-megoldásokat ajánlom neked, hanem abban segítelek, hogy megtaláld a saját megoldásaidat.

Amikor már belefáradtál a sikertelen randizásba, akkor kell valaki, aki segít továbblendülni motiválni.

 

A hosszú, csalódásokkal teli keresgélés helyett KÉRD AZ ÚTMUTATÓ A SIKERES TÁRSKERESÉSHEZ CÍMŰ ANYAGOT!

 

MOST 22.000 FT HELYETT BRUTTÓ 12.500 FT-ÉRT MEGKAPHATOD AUGUSZTUS 31. ÉJFÉLIG!

 

NEKED MEGÉR ENNYIT, HOGY PÁROD ÉS CSALÁDOD LEGYEN?

Rendeld meg MOST!

Töltsd ki az űrlapot, és rendeld meg most az Útmutató a sikeres társkereséshez című anyagot!


Mi történik a megrendelés után?Tudnivalók


  1. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.
  2. Elállási jog: Az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől a szolgáltatás megkezdése előtt. Elállási szándékodat kérlek, e-mailben jelezd a janosiv@szemelyescoach.hu címen!
  3. Amennyiben megrendeled a tudásanyagot, de nem fizeted ki, és nem is jelzed e-mailben az elállást, a továbbiakban sajnos nem áll módunkban kiszolgálni Téged.
  4. A hanganyag letöltéséhez szükséges kód kézhezvétele után a fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § m) a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát.
  5. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra történő kattintással Jánosi Valéria egyéni vállalkozóval kötöd.
  6. Fizetési módok: banki utalás. Ha ez nem felel meg Neked, kérlek, írj a janosiv@szemelyescoach.hu címre!
  7. Számlázás módja: a tanfolyamról e-számlát küldünk e-mailben. Ha papíralapú számlára van szükséged, kérlek, jelezd a fenti e-mail címen!
  8. Megrendelésed után e-mailben azonnali visszajelzést fogsz kapni a fizetési tudnivalókról, amit keress a postafiókodban (ha nem találod, nézd meg a Spam vagy Promóciók mappában). A befizetés megtörténtét követően megkapod a hozzáférésedet a hanganyag belső felületéhez és az előadásokhoz.

 

Ha kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban, a janosiv@szemelyescoach.hu e-mail címre írhatsz levelet.