Párkapcsolati coach & mediátor

A jó párkapcsolat tanulható

Útmutató a sikeres társkereséshez

Találd meg a társadat néhány hónapon belül!

Több évnyi és több száz órányi társkeresőkkel folytatott coaching ülés, 25 élő társkereső tréning után összegyűjtöttem Neked a legsikeresebb társkeresők módszereit. Használd te is a bevált trükköket, és találd meg minél gyorsabban az Igazit!

Tíz évvel ezelőtt, amikor már évek óta kerestem a társamat, a fél karomat adtam volna egy ilyen anyagért. Sok-sok béna randi után döntöttem úgy, hogy ideje módszert váltanom. Utánaolvastam a témának, és magamon kísérleteztem ki egy módszert, ami aztán néhány hónap alatt meg is hozta az eredményét: találkoztam valakivel, aki azóta is a férjem. Az elmúlt évek során a klienseim is eredményesen találtak társat ezekkel a technikákkal.


Lehet, hogy nem mersz belevágni a társkeresésbe, mertPedig kevesebb választ el a sikeres társtalálástól mint gondolod.Útmutató a sikeres és tudatos társkereséshez

Találd meg a társadat néhány hónapon belül!


 

 

Mit találsz konkrétan a tananyagban?

NÉGY ÉS FÉL ÓRÁNYI HANGANYAGOT + EGY 42 OLDALAS MUNKAFÜZETET, AMI SEGÍT RENDEZNI A GONDOLATAIDAT ÉS ELKÉSZÍTENI A TERVEIDET

Íme a teljes tartalomjegyzék:

1. Teremts rendet önmagadban!

A tréning első gyakorlataival megvizsgálhatod,

 

2. Önismeret kívül-belül:

A következő egységben megvizsgálhatod,

 

3. Milyen párkapcsolatra vágysz?

Megnézzük,

 

4. Hol lehet manapság ismerkedni? Hogyan csináljam?

Ebből a részből megtanulhatod,

 

5. Útmutató varangyos békákhoz

Az utolsó részből megtudhatod, melyek azok az embertípusok, akiket jobb minél messzebbre elkerülni.

Megtanulhatod,

 

+ 42 oldalnyi munkafüzet, ami személyre szabottan segít


Nézd meg, mit mondtak a tréning korábbi résztvevői!


 

„Nagyon tetszik, hogy végre egy átlátható, rendszerbe összefogott anyagot kaptam. Látszik, hogy sok tapasztalatod van a társkeresés terén, mert rengeteg a jól hasznosítható, gyakorlati tanács. Egyszerűen neki kell állni és csinálni. (Laci 38 éves – Kecskemét)

 

„Örülök, hogy végre nem csak a női magazinokban szereplő „5 hasznos tipp” jellegű tanácsokat kaptam, hanem foglalkozhattam azzal is, hogy hol akadtam el a múltban, miféle régebbi tapasztalatok gátolnak most a társkeresésben. Különösen hasznos volt számomra mindaz, amit az önbecsülés fontosságáról mondtál. Most már látom, hol van még tennivalóm, min kell változtatnom, hogy sikeres legyen a társkeresésem.” (Móni 37 éves – Budapest)

 

„Nagyon hasznos anyag, köszönöm! Kár, hogy nem korábban találkoztam vele. Ha már a randizási szakasz elején felismertem volna a „békákat”, akkor sok szomorú kapcsolattól megkímélhettem volna magamat. De most már biztosan felismerem majd, hogy kikkel nem érdemes kapcsolatot kezdenem.” (Gabi 41 éves – Hosszúhetény)


Mennyit ér és mennyibe kerül az Útmutató?


 

Ez a termék már nem rendelhető hanganyag formájában. Valami sokkal jobbat kínálok helyette: nézd meg videós formában! Kattints a linkre! Igényes társkeresők mesterkurzusa

Ha kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban, a onlineakademiabt@gmail.com e-mail címre írhatsz levelet.